منتدى الشهيد العظيم مارجرجس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 تورته صيامى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ELROMANY
مشرف عام
ELROMANY


عدد الرسائل : 811
العمر : 40
الموقع : WWW.ELROMANY.COM
العمل/الترفيه : ضابط بحرى على السفن الملاحيه التجاريه
تاريخ التسجيل : 27/09/2007

تورته صيامى Empty
مُساهمةموضوع: تورته صيامى   تورته صيامى I_icon_minitimeالخميس مارس 27, 2008 5:00 am

تورته صيامى
---------
400ج سكر – 225ج زيت – 250ج ماء دافىء – 75ج كاكاو – 25ج بيكنج بودر
262ج دقيق (حوالى كوب و3 ملاعق كبيره) – نص معلقة ملح – 4ج فانيليا – كريمة نباتى – عين جمل
فروت دراى


الطريقة
-----
مقاس الصينية 28
نولع الفرن على درجة متوسطة قبل الشغل
نضع الزيت والماء الدافىء والسكر وندوبهم مع بعض بالمضرب السلك لحد مايدوبوا ونضع الفانيليا
اضع الملح والبيكنج بودر على الدقيق واخلطهم
ثم اضعهم على الخليط اللى دوبناه فوق واخلطهم ثم اضع الكاكاو ونخلطهم بالمعلقة الخشب او البلاستيك
اضع العجينة فى الصينية فى فرن من 45 دقيقة لساعة
اضع على الكريمة النباتى شوية شيكولاتة سايحة واقلبهم
بعد ماتستوى وتبرد ادهنها من بره ومن فوق والاجناب كلها بالكريمه وندخلها الفريزر
لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع اصب عليها الشيكولاتة المرواة وهو ساخن جدا
ارش رشة سكر بودرة على العين جمل وارصصه على وش التورتة
وممكن كمبوت فواكه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://margerges.mam9.com/index.htm
men@ elgm@l
رئيس جمهورية نفسى
رئيس جمهورية نفسى
men@ elgm@l


عدد الرسائل : 1848
الموقع : ab7non.jeeran.com
العمل/الترفيه : كمبيوتر سينس
تاريخ التسجيل : 19/09/2007

تورته صيامى Empty
مُساهمةموضوع: رد: تورته صيامى   تورته صيامى I_icon_minitimeالإثنين مارس 31, 2008 11:16 pm

جميل رومانى

علشان الصيام بقى

كل سنه وانت طيب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://margerges.mam9.com
 
تورته صيامى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» حواوشى صيامى
» همبرجر خضروات صيامى
» ورق عنب محشى بالمكرونة صيامى
» كوسة بالفلفل والطماطم صيامى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الشهيد العظيم مارجرجس :: منتديات صبايا :: منتدى المطبخ-
انتقل الى: